Международната дигитална банка Revolut  промени в условията за бизнес клиентите си.

...
Международната дигитална банка Revolut  промени в условията за бизнес клиентите си.
Коментари Харесай

Revolut вече няма да е безплатен за бизнес клиентите си

Международната цифрова банка Revolut  промени в изискванията за бизнес клиентите си. От известие, с което money.bg разполага излиза наяве, че от 14 февруари 2024 година главният проект (Basic plan)  няма да бъде безвъзмезден, както е сега, а ще коства 20 лева на месец, само че ще идва с разширени услуги.

След като измененията влязат в действие клиентите ще разполагат с увеличени квоти за локални преводи, по-големи размери на продан на валута по междубанков курс и достъп до инструмента за разбор на Revolut. Увеличението за локалните прехвърляния без такси се усилва от 5 на месец на 10 на месец. Клиентите на финансовата институция ще могат да обменят до 3 000 лева по междубанковия курс всеки месец без спомагателни такси.

Инструментът за разноски в действително време ще разрешава на бизнес клиентите на Revolut да наблюдават разноските на екипа си и да ръководят по-добре паричния си поток.
 Revolut ще закрива сметки неотложно
Revolut ще закрива сметки неотложно

Дигиталната банка ще има право и да анулира и преводи

Клиентите на Revolut, които не са удовлетворени от промените доволни могат да закрият акаунта си преди 14 февруари 2024 година, с цел да избегнат таксуване на проекта.

Увеличение на таксите

Припомняме, в средата на ноември компанията разгласи нарастване, което засяга всички клиенти с проектите Plus, Premium и Metal. Планът Standart остава безвъзмезден. Планът Plus се увеличи до 7,99 лв. на месец от 6,70 лв., Premium - на 15,99 лв. на месец, а проектът Metal - на 29,99 лв. на месец. Новите цени са посочени на уеб страницата на Revolut.

В България Revolut отбелязва растеж на клиентите от 47% за година. В момента приложението се употребява от 670 000 консуматори у нас. София е измежду топ 10 на градовете в ЦИЕ по брой клиенти на дребно на Revolut с 270 000 консуматори.

Таксите за абонаментните проекти не бяха повишавани от 2018 година насам, когато започнаха да се оферират.
 Revolut усилва таксите за някои свои проекти, в това число в България
Revolut усилва таксите за някои свои проекти, в това число в България

В момента приложението се употребява от 670 000 консуматори у нас

Европейската Revolut Bank е учредена в Обединеното кралство през 2015 година Първоначално предлага парични преводи и продан. Днес над 35 милиона клиенти на дребно по целия свят употребяват артикули на Revolut, измежду които peer-to-peer заплащания.

В района на Централна и Източна Европа 7 от 10 преводи с физическа карта, осъществени с Revolut през последните 12 месеца, са осъществени на локалните пазари.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР